Sorrutko helposti heräteostoksiin?
Onko vaatekaapissasi vaatteita, joita et käytä?
Onko tyyli hukasssa?


Ongelma on se, ettei me todellakaan tarvita tai käytetä puoliakaan vaatekaappiin ilmestyneistä vaatteista. Ja hassuinta on se, että toisinaan sieltä ei silti löydä mitään päälle pantavaa.

Shoppaaminen ei oikein innosta, kun ei tiedä mitä ja mistä lähtisi etsimään ja aina tulee ostettua vaatteita, jotka on päällä ehkä vain kerran.

Ja AIKAA, sitäkin pitäisi löytää kaupoissa pyörimiseen.

Apua näihin ongelmiin tarjoaa vaatteita rakastava Personal Shopper Ulla Hirvas.

Mikä ihmeen Personal shopper?

Personal Shopper auttaa sinua päivittämään vaatekaappisi ja tyylisi tasolle, joka ihastuttaa sinua jokaisena aamuna. Personal Shopper tuottaa iloa, hän tuo arkeen luksusta siinä missä kampaaja, hieroja tai siivoojakin. Ammattilainen osaa asiansa tässäkin tapauksessa.

Palvelun aluksi kartoitetaan tyylisi ja missä tarvitset apua. Personal Shopper hoitaa vaatehankinnat puolestasi tai vie sinut vaatekauppaan konsultaatiokeskustelun jälkeen. Palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa.

Heräteostokset vähenevät. Saat kestäviä ja laadukkaita vaatteita, joita pystyt yhdistelemään muihin vaatteisiisi. Ulla Hirvas kertoo, että hän tarkastaa aina vaatteiden materiaalit ja suosii valinnoissaan myös Second Hand- vaatekauppoja. Ullalta saat myös ideoita tyylisi uudistamiseen, hän on pukenut jo niin monta ihmistä, että silmä ja ihmistuntemus on kehittynyt löytämään sopivia vaatteita erilaisille kehoille ja persoonille.

Personal Shopper Ulla Hirvas
Personal Shopper Ulla hirvas

Ulla tietää mistä etsiä vaatteet ja jos etsit jotain tiettyä, esimerkiksi kotimaisia merkkejä, hän tietää minne suunnata niin kaupungilla kuin netissä. Kotimaisuus onkin Ullan mukaan noussut viime vuosina erittäin halutuksi.

Ullan vinkit kotimaisiin nettikauppoihin

UHANA HÀLO

VIMMA MARIMEKKO

NANSO LOVIA

AMMATTILAISEN VINKIT VAATEKAAPIN PÄIVITYKSEEN.

Ulla antoi vinkit kestävän vaatekaapin rakentamiseen, jos haluat selvitä pienellä määrällä vaatteita. Keskity siihen, että saat näitä yhdistelemällä paljon erilaisia kokonaisuuksia. Vaatekaapissa tulisi olla seuraavat kappaleet ajattomia ja neutraaleita vaatteita

(Mies, voit karsia mekot listalta 😄).

 • Mustat suorat housut
 • Istuvat farkut
 • Mekko
 • Hame
 • Muutama toppi
 • Muutama T-paita
 • Villapaita
 • Villatakki
 • Kauluspaita
 • Bleiseri/Pikkutakki
 • Ulkotakki
 • Tennarit
 • Nilkkurit/Siistit kengät

Tämä on ns. perusvarasto, joten tarkista, että se on kunnossa. Sillä pärjää pitkälle. Tämän jälkeen alkaa persoonasi korostaminen erilaisilla asusteilla. Huivit, korut, kellot, laukut, vyöt, hatut…
Perusvarastoa voi täydentää sitten oman persoonansa mukaan juhlaan ja arkeen. Kesään ja talveen.

Huolella ostettu asu
Vähempi on parempi

Ulla kertoo, että Personal Shopper -palveluja käyttävät ovat usein kiireisiä ja joskus palvelu suoritetaan kokonaan etänä, Ulla antaa tällöin täsmävinkkejä mistä löytyy toivottu vaatekappale.  Tilaukseen voi tulla juhlavaate tai asu työhaastatteluun. Monesti päivitystä halutaan juuri elämänmuutoksien myötä, lapsivapaiden päätteeksi tai uuden työn aloitukseen.

Ulla voi kartoittaa nykyisen vaatekaappisi hyvät ja huonot kohdat ja voitte lähteä shoppaamaan juuri sitä mitä sinne on kaivattu, niin että pystyt hyödyntämään jo olemassa olevia vaatteita.

Palvelu on saanut kiitosta miehiltä, jotka saattavat käyttää palvelua esim. pari kertaa vuodessa kesä- ja talvityylin löytämiseksi. Ja juuri miehet ovat ostaneet palvelun lahjaksi puolisolleen. Voiko parempaa lahjaa edes toivoa?