STAFF

HELSINKI

TIINA

Tiina, toinen Magneticin perustajista, on erikoistunut Magneticin Homme- palveluihin. Rauhallinen ote työhön loistaa Head Spa- palveluiden hieronnoissa.

HENNA

Henna on toinen Magneticin perustajista, jonka sydäntä lähellä on hiusten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Henna on liikkeemme Head Spa- hoitojen sekä Kerastase- tuotesarjan asiantuntija.

JONNA L.

Positiivisella Jonnalla on suuri ja lämmin sydän sekä maagiset kädet. Hän taitaa erityisen hyvin meidän Head-Spa- hoidot.

JONNA P.

Jonna P on monitaitoinen kampaaja, joka on työskennellyt myös freelancerkouluttajana. Jonna tekee upeita kampauksia ja hän on myös taitava meikkaaja, siispä juhlapäivänäsi hän pitää sinusta varmasti huolen!

MINNA

Sporttinen ja pirtsakka Minna tiesi jo lapsena haluavansa hiusalalle. Minna taitaa monipuolisesti palvelut ja tekee työnsä intohimolla ja rakkaudella.

TUIRE

Tuirella on hellät kädet ja rautainen ammattitaito. Hän taitaa erityisen hyvin vaaleat värit, erilaiset permanentit ja klassiset miestenhiustenleikkaukset. 

JOENSUU

ANU

Anun työnjäljessä näkyy rauha ja huolellisuus. Hän on parturi-kampaajan
lisäksi kosmetologi, joten hoitaminen on hänelle luontaista. Anun
lempitöitä on vaaleat värjäykset, mutta häneltä sujuu kaikki, myös
miehet ovat lämpimästi tervetulleita.

NIINA

Niinan intohimo alaa kohtaan näkyy pikkutarkassa työn jäljessä sekä haluna oppia kokoajan uutta.
Moniulotteiset värjäykset ja raidat ovat Niinan lempitöitä ja hän tykkää myös viimeistellä hiukset erilaisin pikakampauksin. Myös Head Spa-palvelut ovat lähellä sydäntä, niin kuin koko Magneticin tiimillä.
Haluamme tarjota sinulle hemmottelua!