STAFF

KASARMIKATU

TIINA

Tiina, toinen Magneticin perustajista, on erikoistunut Magneticin Homme- palveluihin. Rauhallinen ote työhön loistaa Head Spa- palveluiden hieronnoissa.

HENNA

Henna on toinen Magneticin perustajista, jonka sydäntä lähellä on hiusten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Henna on liikkeemme Head Spa- hoitojen sekä Kerastase- tuotesarjan asiantuntija.

JONNA L.

Positiivisella Jonnalla on suuri ja lämmin sydän sekä maagiset kädet. Hän taitaa erityisen hyvin meidän Head-Spa- hoidot.

JONNA P.

Jonna P on monitaitoinen kampaaja, joka on työskennellyt myös freelancerkouluttajana. Jonna tekee upeita kampauksia ja hän on myös taitava meikkaaja, siispä juhlapäivänäsi hän pitää sinusta varmasti huolen!

MINNA

Sporttinen ja pirtsakka Minna tiesi jo lapsena haluavansa hiusalalle. Minna taitaa monipuolisesti palvelut ja tekee työnsä intohimolla ja rakkaudella.

TUIRE

Tuirella on hellät kädet ja rautainen ammattitaito. Hän taitaa erityisen hyvin vaaleat värit, erilaiset permanentit ja klassiset miestenhiustenleikkaukset. 

ELISE

Iloisen Elisen silmät hymyilevät aina. Hän on huomaavainen asiakaspalvelija, joka vastaa koko sydämellään asiakkaan toiveisiin.

MIKKO

Mikko on päätoiminen stuertti, mutta hänen lempeä hymynsä valloittaa Magneticin muutaman kerran kuukaudessa. Mikon rauhallinen ja äärettömän tarkka työskentely takaa hiustesi viimeistellyn lopputuloksen.