Head Spa Care

HEAD SPA

Magnetic Head Spa on vienyt parturi-kampaamokokemuksen aivan uudelle tasolle. Salongissamme on erillinen, rauhoitettu Head Spa- huone, jossa päästään toteuttamaan rentouttavia hiuspohjan hierontoja ja hemmottelevia Spa- hoitoja rauhallisen musiikin siivittämänä.  

Pään ja kasvojen alueella on paljon aisteja, joiden kautta voidaan vaikuttaa koko kehoon. Head Spa- hoitomme ovat saaneet vaikutteita mm. vyöhyketerapiasta. Tunnelmallinen tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.  Käytämme Head Spa- hoidoissa kotimaisia tuotteita, joissa vaikuttavina aineita käytetään pohjoisen luonnon raaka-aineita. Hiushoidoissa meillä on käytössä CUTRIN ja kasvohoidoissa LUMENE.  

Kaikki Head Spa- Color värjäyspalvelut sisältävät hiusten hoidon ja päähieronnan. Head Spa Care- palveluita voit yhdistää myös muihin palveluihimme ja olemme myös tehneet valmiita palvelukokonaisuuksia, jotka löydät ajanvarauksestamme kohdasta Hemmottelupaketit. Tämä on loistava lahjaidea!

HOITOMENU

  • Hiusten kauneushoito 75€ / 60€*

Asiakkaamme rakastavat hiushoitoja ja päähierontaamme. Hiusten kauneushoidossa päähieronnan aikana hoidamme hiuksesi hoitavalla hiusnaamiolla.

CUTRIN on kehitetty pohjoisen hiuslaadun ja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Tuotteiden teho ja voima tulevat pohjoisen luonnon aktiiviaineista. Yleisempiä hiushuolia ovat hiusten kuivuus, sähköisyys ja hiusten hauraus. Tähän voi vaikuttaa vuodenaikojen vaihtelut sekä ulkoiset stressitekijät mm. ilmansaasteet ja kemialliset käsittelyt.

Hiusten kauneushoito sisältää konsultaation, hiushoidon ja rentouttavan Head Spa-päähieronnan sekä hiusten föönauksen.

  • Hiusten Spa- hoito 100€ / Tulossa Joensuuhun 85€*

Hiusten Spa- hoito on ylellinen rentoutumishetki, joka sisältää hiusten kauneushoidon, hiuspohjan hoidon sekä erityisen hiuspohjalle ja hiuksille suunnatun seerumin. Hoito kruunataan rentouttavalla Head Spa -päähieronnalla ja lopuksi hiukset föönataan ja viimeistellään kauniiksi.

Hiukset ja hiuspohja hoidetaan niiden tarpeisiin valituilla tuotteilla, hiuspohja kuoritaan ja kosteutetaan seerumilla, hiuksiin hoitotuotteet imeytetään osio osiolta pitkäkestoisten hoitotulosten saavuttamiseksi.

Monipuolisten CUTRIN ja BIO+ hoitotuotteiden ansioista pystymme tekemään juuri sinun hiuksiin ja hiuspohjaan suunnatun hoidon. BIO+ tuotteet auttavat kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. BIO+ tarjoaa uusinta teknologiaa ja pohjoisen luonnon aktiiviaineista kehitettyjä hoitoja. Näistä tärkeimmät ovat kotimainen kaura öljy ja männynkaarnauute. 

  • Lumenen kasvohoito 45min 59€ / 49€*

Lumenen kasvohoito yhdistää pohjoisen lähdeveden, pohjoisen luonnon raaka-aineet ja hydrateknologian, joka vie aktiiviaineet syvemmälle ihoon. Palvelu sisältää kasvojen kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteen Lumene- tuotteilla. Palvelu sopii yhdistettäväksi leikkaus-, värjäys- ja hoitopalveluihin. 

  • Lumenen kasvohoito 30min 39€ / 35€*

Lumenen 30 minuutin hoito sisältää kasvojen kuorinnan, kasvohieronnan ja hoitovoiteen. Tämä on täydellinen lisäpalvelu leikkaus- tai värjäyspalvelun yhteyteen sekä tuomaan iholle lisähehkua ennen meikkauspalveluita. 

  • Extra Head Spa- Hoito 20€ /*15€

(Tämä UP GREIDAUS- palvelu ainoastaan COLOR tai CUT palvelun yhteydessä)

*  hinta Joensuu

Muut palvelumme: