Head Spa Color

Kaikki rakastavat päähierontaa!

Kaikki värjäyspalvelumme sisältävät hiusten värjäyksen lisäksi hemmottelevan hiustenhoidon sekä Head Spa- päähieronnan. Hoito toteutetaan rauhoitetussa Head Spa- tilassa, jossa päähieronnan aikana hiusnaamion vaikuttavat ainesosat saavat vaikuttaa hiuksessa tarvittavan ajan; Kemialliset käsittelyt kuluttavat hiusta ja meidän tehtävämme on suojata hiuksia mahdollisilta vaurioilta. Hyväkuntoisessa hiuksessa väri kestää kauemmin. Terve ja elinvoimainen hius on kaunis ja kiiltävä.

Värjäystekniikka valitaan aina halutun lopputuloksen mukaan sekä hiusta kunnioittaen. Väri suunnitellaan korostamaan kasvojesi parhaita puolia. Kotimaiset Cutrin- Aurora värit tukevat hiuspohjan hyvinvointia ja ne on suunniteltu pohjoiselle hiukselle. 

Head Spa- Color on kokemus, jossa upean hiusvärin lisäksi lähdet kampaamosta rentoutuneena ja hemmoteltuna. 

Palvelumme jakautuvat neljään kategoriaan

on hiusten värjäyspalvelu, joka tehdään yhdellä tai useammalla värisävyllä. Esim. tyven värjäys tai koko pään värjäys, johon voidaan laittaa myös raitoja. Palvelu sisältää värjäyksen, Head Spa- hiusten hoidon päähieronnalla sekä hiustenleikkauksen.

on hiusten raidoituspalvelu, joka tehdään joko vaalennusaineella tai värillä. Esim. tyven vaalentaminen raidoittamalla tai pehmeät aurinkoraidat. Palvelu sisältää raidoituksen, raitojen sävytyksen (taittoväri, mikäli sitä tarvitaan) ja HEAD SPA- hiusten hoidon päähieronnalla sekä hiustenleikkauksen.

on hiusten sävytyspalvelu, jossa vaalea hius kirkastetaan tai tumman hiuksen sävy syvennetään. Glossing- sävytys sopii loistavasti värjäyskertojen välissä ylläpitämään toivottua sävyä hiuksissa (esim. keltaisuuden taittaminen viileämmäksi sävyksi). Se on myös loistava tapa tehdä luonnollinen hiusten värjäys, joka ei jätä selkeää tyvikasvua.

Glossing- sävytys ei peitä harmaita hiuksia, eikä vaalenna värjättyä hiusta, mutta sillä saa pehmeitä ja luonnollisia kauniita sävyjä hiuksiin. Palvelu sisältää sävytyksen, Head Spa- hiusten hoidon päähieronnalla sekä muotoonkuivauksen. Palvelu ei sisällä hiustenleikkausta, mutta sen saa kätevästi varattua lisäpalveluista, mikäli hiuksesi kaipaavat myös leikkausta.

on nopeampi hiustenvärjäyspalvelu ruskeahiuksisille. Saatavilla on täyteläisen ruskean eri sävyjä. Tämä kestoväri on kehitetty hiusten värjäämiseen tummemmaksi tai samaan tummuuteen.  Coffee Break- palvelulla saat nopeasti tyven piiloon ja se peittää myös harmaat hiukset. Sillä voidaan värjätä myös hiusten pituudet. Tässä värissä on erittäin hyvä kiilto.

Palvelu sisältää värjäyksen, Head Spa- hiusten hoidon päähieronnalla sekä muotoon kuivauksen. Palvelu ei sisällä hiustenleikkausta, mutta sen saa kätevästi varattua lisäpalveluista, mikäli hiuksesi kaipaavat myös leikkausta. 

Huomiothan, että Coffee Break on palvelu ruskeahiuksisille, mikäli toiveena on tyven vaalentaminen tai punaiset ja kupariset sävyt niin valitse palvelu kategoriasta: Head Spa Color.

LYHYET HIUKSET

*  hinta Joensuu

 • HEAD SPA- Color 2h 150€ / 130€*

  (Tyviväri tai kokopään värjäys yhdellä tai useammalla värisävyllä ja voi sisältää myös raitoja)

 • HEAD SPA- Color 2,5h 185€ / 160€*

  (Tyvivaalennus)

 • HEAD SPA- Raidat 2h 160€ / 140€*

  (Osapään raidat tai puolipään raidat)

 • HEAD SPA- Raidat 2,5h 195€ / 170€*

  (Koko pään raidat)

 • GLOSSING 1 (60min) 85€ / 70€*

  (Koko pään sävytys)

 • COFFEE BREAK 1 (60min) 85€ / 70€*

  (Tyviväri tai kokopään väri ruskeat hiukset)

PUOLIPITKÄT HIUKSET
PITKÄT HIUKSET
EXTRA PITKÄT/ PAKSUT HIUKSET

Oikean ajan varaaminen

Värjäyspalvelun kesto valitaan ensisijaisesti hiusten pituuden mukaan, jotta pystymme toteuttamaan sinulle riittävässä ajassa parhaan mahdollisen värin, oli toiveissa tummemmaksi värjäys tai vaaleammaksi raidoittaminen. Aloita ajan varaaminen arvioimalla oma hiusten mittasi yllä olevan kuvan mukaan. (kuva yllä ennen hinnastoa) Tämän jälkeen mieti, mitkä ovat värjäys toiveesi ja valitse palvelu neljästä värjäyskategoriasta.

HEAD SPA- COLOR

Tyviväri tarkoittaa tyven värjäämistä (max 2cm tyvikasvua). Huomioithan, että vaaleammaksi värjäämiseen tarvitaan pidempi aika, koska väri vaikuttaa kauemmin hiuksissa. Esim. tyven vaalentamiseen tarvitaan pidempi aika kuin tyviväriin, joka on yleensä vähän omaa väriä tummempi. 

Kokopään värjäys samalla värillä tarkoittaa tyven ja latvan värjäämistä. Tyveen voidaan laittaa kestoväri ja latvaan sävytys. Kokopään värjäys useammalla eri värisävyllä tarkoittaa esim. tyven ja latvan värjäämistä sekä mukaan muutamia raitoja väriä elävöittämään.

HEAD SPA- HIGHLIGHTS 

Osapään raidat: Raidoitus tehdään päällisosaan ja muutama lappu sivuille rajoille, max 20 raitalappua. 

Puolipään raidat: Raidoitus tehdään koko etuosaan. 

Kokopään raidat: Raidoitus tehdään koko päähän. Päällysosa, sivut ja takaosa. 

(Huomioithan, että raidoitukseen varattu aika määräytyy raitalappujen määrän mukaan, ei sen mukaan onko kyseessä tyven raidoitus vai koko pituuden raidoitus).

HEAD SPA- GLOSSING

Hiusten sävytys (kevytväri) yhdellä tai useammalla sävyllä.

HEAD SPA- COFFEE BREAK

Hiusten nopeampi kestovärjäyspalvelu ruskeille hiuksille, jotka halutaan värjätä samaan tummuuteen tai tummemmaksi. Tämä palvelu ei valitettavasti sovi vaaleille hiuksille, eikä sillä voida toteuttaa punaisia tai kuparisia värejä.

Seuraavat käynnit

Jatkossa kampaajasi neuvoo mikä aika sinun tulisi varata seuraavaa kampaamokäyntiä varten. Toisille kolmen kuukauden hiustenvärjäysväli on riittävä, toiset tarvitsevat tyvivärin joka kuukausi. Palvelun kesto vaihtelee näiden tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua oikean ajan varaamisessa. 

Muut palvelumme: