Henkilökunta

Helsinki

Tiina

Tiina, toinen Magneticin perustajista on erikoistunut liikkeemme parturipalveluihin. Hän on myös meditaatio-opettaja sekä shiatsuhoitaja, jolle Head Spa- hierontojen tekeminen antaa syvyyttä parturin ammattiin. Tiinan vahvuus ja intohimo kiteytyykin Head Spa- päähieronnassa, jota ei kannatta missata.

Henna

Henna on toinen Magneticin perustajista, jonka sydäntä lähellä ovat hiusten hoitaminen ja uuden innovointi. Hennan vahvuuksiin kuuluu isot muutostyöt, mutta luonnolliset lopputulokset; hiusten kanssa kuuluu pärjätä niin, ettei kampaajalla tarvitse välttämättä käydä joka kuukausi. Henna on myös perustanut Life Gives- brändin, joka kokoaa yhteen ulkoisen- ja sisäisen hyvinvoinnin tuotteita ja ammattilaisia. Hänelle on luontaista etsiä ja kehitellä kauneusteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja ilmiöitä, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Tuire

Tuiren käsissä voi todellakin rentoutua, hän on hiusalan ammattilainen suurella sydämellä. Hellät kädet yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon takaavat miellyttävän käynnin. Tuiren lempitöitä ovat värjäykset, erilaiset permanentit ja klassiset hiusten leikkaukset. Hän on myös liikkeemme hiustenpidennys asiantuntija.

Taina

Taina on liikkeemme sympaattinen moniosaaja. Vaikka Taina on uusi kasvo Magneticissa, on hän palvellut asiakkaita näissä samoissa tiloissa jo yli 20 vuoden ajan. Tainan erityistaitona mainittakoon hiusten veitsileikkaukset, vaikkakin mitään yhtä ja ainoaa taitoa on vaikea nostaa esille vakaan ammattiosaamisen joukosta.  

"Tyytyväinen asiakas on aina paras palkinto huolella tehdystä työstä."

Paula

Paula on parturi-kampaajan lisäksi kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Hänen vahvuuksiin kuuluukin ehdottomasti tuotetuntemus. Paulan lempitöitä ovat liikkeemme Head Spa- hemmotteluhoidot sekä luonnolliset värjäykset kuten Glossing- sävytykset. Paula on erinomainen asiakaspalvelija, jolle luonnolliset ja hyvin hoidetut hiukset ovat sydämen asia. Paula palvelee vielä toistaiseksi Junior Stylistin tittelillä ja hänen palveluista saat -20% edun.

Joensuu

Anu

Anun työnjäljessä näkyy rauha ja huolellisuus. Hän on parturi-kampaajan lisäksi kosmetologi, joten hoitaminen on hänelle luontaista ja siksi myös Head Spa- hoidot ja hieronnat ovat erityisen mieluisia. Anu tykkää tehdä erilaisia värjäyksiä ja raidoituksia, mutta monipuolisena osaajana myös lyhyiden hiusten leikkaaminen on sydäntä lähellä.

Niina

Niinan intohimo alaa kohtaan näkyy pikkutarkassa työn jäljessä sekä haluna oppia koko ajan uutta. Niinan lempitöihin lukeutuu raidoitukset ja hän tykkää viimeistellä hiukset erilaisin pikakampauksin. Käsillä tekeminen ja estetiikka herättää Niinan luovuuden eloon.